Breaking news

astynomia
A

Ολοένα και πιο χειρότερες είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς σοκάρουν όλα όσα περιέγραψε το κορίτσι στην ειδικό της Αστυνομίας, μια μέρα πριν συλληφθεί η μητέρα της την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα το παιδί είπε στην ψυχολόγο ότι ο Μίχος το πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου, αφού το βίαζε, στο δωμάτιο παρήλαυναν άλλοι άντρες που μπορεί να έφθαναν και τους πέντε σε κάθε επίσκεψη της στο "γκρι κτίριο".

Αναφέρει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πως κάποια φορά άκουσε τον "κύριο που μας άνοιγε την πόρτα" να λέει στον κατηγορούμενο 53χρονο, «Τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην ψυχολόγο το παιδί, οι άντρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές.

Όταν το κορίτσι ερωτήθηκε αν είχε καταλάβει κάποιος για την "σχέση" της με τον 53χρονο φέρεται να απάντησε πως από την πλευρά τη δική της δεν είχε καταλάβει κανείς κάτι, αλλά από την πλευρά του Ηλία ίσως κάποιος φίλος του, συμπληρώνοντας πως τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «Τι κάνεις με αυτή την μικρή;»

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις