Breaking news

INTIME NEWS
A

Η φονική πλημμύρα που σημειώθηκε το Σάββατο που πέρασε στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης εξαιτίας της οποίας δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έφερε την εισαγγελική παρέμβαση από την Εισαγγελία του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την φονική πλημμύρα στην Αγία Πελαγία του δήμου Μαλεβιζίου διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου, κ. Θανάσης Γαλήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου θα ερευνήσει τις τυχόν ευθύνες από αμέλεια για τη διπλή ανθρωποκτονία, σωματικές βλάβες και πλημμύρα.

Υπενθυμίζεται πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο νησί και είχαν δυστυχώς ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ την Κυριακή εντοπίστηκε η σορός γυναίκας που και εκείνη με τη σειρά της παρασύρθηκε.   

Σημειώνεται πως αν και τα φαινόμενα ήταν έντονα, δεν ενεργοποιήθηκε το 112 προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι. Η διαδικασία καταγραφής των ζημιών βρίσκεται σε εξέλιξη με τους κατοίκους να μιλούν για ολοκληρωτική καταστροφή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις