Breaking news

Ποινική δίωξη για βιασμό σε δύο αστυνομικούς
A

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ασκήθηκε σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε μία 19χρονη ότι τη βίασαν στο ΑΤ Ομόνοιας.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται, επιπλέον, να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους και παραπέμπονται στον ανακριτή, ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία απολογίας.

Υπενθυμίζεται πως η σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας έγινε, σύμφωνα με την κατάθεσή της, το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τους δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.

«Υπήρξε συναίνεση»

Οι δύο αστυνομικοί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο ένας από τους δύο υποστήριξε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την καταγγέλουσα σε αυτοκίνητο, με τη συναίνεση της.

Ακόμη οι δύο αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι η κοπέλα τους προσέγγισε στην περιοχή του Θησείου εν ώρα υπηρεσίες και άρχισε να τους μιλάει, κλείνοντας ραντεβού μαζί τους, μετά το πέρας της βάρδιας τους.

«Ο νόμος ισχύει για όλους»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι έχει ζητήσει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ επισημαίνει πως «ο νόμος ισχύει για όλους» και πως αστυνομικοί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις