Breaking news

Ηλίας Μίχος
A

Νέο ένταλμα σύλληψης αναμένεται από λεπτό σε λεπτό και για την σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 53χρονου κατηγορείται για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμή γνωστά η σύζυγος του Ηλία Μίχου φαίνεται γνώριζε για την υπόθεση να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Περισσότερα σε λίγο...

Διαγράφηκε από την δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι, χτες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προχώρησε σε διαγραφή της συζύγου του 53χρονου από την δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Η σύζυγος του 53χρονου κατείχε θέση διαμερισματικής συμβούλου στην 4η δημοτική κοινότητα Αθηναίων, αλλά και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Ελισάβετ Λέκκα Κώστας Μπακογιάννης

Πηγές του Δήμου Αθηναίων αναφέρουν ως προφανές ότι «μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να ασκεί τα καθήκοντά της» και για αυτό, εξηγούν, έχει ζητηθεί από το πρωί της Δευτέρας η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε. Η διαγραφή της από την παράταξη του δημάρχου έγινε χτες με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη.

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης, καθώς έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Στο νοσοκομείο Παίδων φαίνεται να έχουν μεταφερθεί τα 6 ανήλικα παιδιά της οικογένειας από τα συνολικά 8, με τα δύο ενήλικα να διαμένουν μαζί με τη γιαγιά τους.

Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα της 12χρονης

Παράλληλα, στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγείται σήμερα και η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια. Υπενθυμίζουμε η 37χρονη μητέρα συνελήφθη χθες Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, εξαιτίας των εμβασμάτων που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης.

Η ίδια κατηγορείται «γα διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση». 

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει πολλές συνομιλίες, αλλά και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ανάμεσα στην 37χρονη και τον 53χρονο, που φέρονται να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις