Breaking news

Κυβέλη τροχαίο
A

Βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με την περσινή νικητήρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται, στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα, το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Ο θάνατος για τον 62χρονο άνδρα ήταν ακαριαίος.

Δείτε το βίντεο:

Το δυστύχημα 

Στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας η νικήτρια του GNTM 4, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Από την πλευρά της, η 20χρονη είχε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, με την προτεραιότητα να είναι με τον 60χρονο οδηγό. Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ελεύθερη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Ελεύθερη αφέθηκε προς το παρόν η περυσινή νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, με θύμα έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη συνέχισης της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε η μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 60χρονου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις