Breaking news

EKTAKTO HD new
A

Συμπληρωματική ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν λεπτομερώς την υπόθεση που φαίνεται να έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ερευνώντας το κινητό του δράστη για τον εντοπισμό περαιτέρω στοιχείων.

Στα σκαριά της ανατριχιαστικής υπόθεσης αποτροπιασμού είναι και ο έντονος προβληματισμός των αρχών, μια και υπάρχει η υποψία πως ο 53χρονος είχε θύματα του και άλλα παιδιά.

Η έρευνα των αρχών ανακάλυψε ότι περίπου 213 άτομα φέρεται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το κοριτσάκι, ενώ τουλάχιστον 10 άνδρες το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά. Συγκεκριμένα κάποιοι από αυτούς είχαν χρησιμοποιήσει ειδικούς αριθμούς έτσι ώστε να μην εντοπίζονται τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλλήψεις που ακολούθησαν

Η ΕΛ.ΑΣ. μέσα από διεξοδική έρευνα στο κινητό του 53χρονου εντόπισε στοιχεία για τους βιασμούς που υπέστη το 12χρονο άτυχο κορίτσι, έχοντας εντοπίσει μέχρι στιγμής 5 άντρες, των οποίων αναμένεται η ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι, το οποίο εντόπιζαν μέσα από σχετικό προφίλ του 53χρονου στο διαδίκτυο. 

Το ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άντρες.

Πέρα από τη σύλληψη του επιχειρηματία και ενός 42χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη και εις βάρος ενός άλλου υπεύθυνου φέρεται να κακοποίησε τη 12χρονη.

Η μητέρα του 12χρονου θύματος δήλωσε ότι η σύζυγος του 53χρονου μαστροπού της έλεγε «Μην το καταγγείλεις για να σταματήσει η κατρακύλα»

Αποτροπιασμό προκαλούν και τα όσα υποστηρίζει η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε θύμα εκπόρνευσης και βιασμού από τον 53χρονο επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι μόλις ενημερώθηκε από τη θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού όπου και παραπέμφθηκε.

Η μητέρα του 12χρονου δήλωσε ότι έσπευσε να επικοινωνήσει με τη σύζυγο του 53χρονου η οποία εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και ασχολείται με την πολιτική.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα του κακοποιημένου κοριτσιού, η σύζυγος του προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντας της ότι δεν πρέπει να τον καταγγείλει γιατί θα καταστραφεί η οικογένεια τους, προτείνοντας της μάλιστα να καλύψει όλα τα έξοδα που θα χρειαζόταν η 12χρονη για να την αναλάβουν ψυχολόγοι.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει φωτογραφηθεί με αρκετά πολιτικά πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και γνωστούς καλλιτέχνες.

Πως δρούσε ο 53χρονος μαστροπός

Μέσω ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών του παιδιού, ενώ μαζί του επικοινώνησαν, πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν την χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

O 53χρονος κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί «ψάρευε» τους πελάτες έναντι αμοιβής, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 - 70 ευρώ, κακοποιώντας σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις