Breaking news

Τουρισμός
A

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, η πλατφόρμα αιτήσεων για το πρόγραμμα North Evia - Samos Pass που παρέχει, σε όσους προλάβουν, μία άυλη ψηφιακή κάρτα που περιέχει ποσό ίσο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή ίσο με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο. Η άυλη ψηφιακή κάρτα καλύπτει δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις δύο περιοχές.

Και λέμε σε όσους προλάβουν, γιατί οι δικαιούχοι δεν προκύπτουν βάσει κλήρωσης ή εισοδηματικών κριτηρίων, αλλά με σειρά προτεραιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις φάσεις του προγράμματος επικράτησε «πανζουρλισμός» από τις αιτήσεις με αποτέλεσμα τα voucher να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ και η σχετική πλατφόρμα να κλείνει σε λιγότερο από μισή ώρα αφότου άνοιξε! 

Σήμερα, ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών που θα χρησιμοποιηθούν στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο κατά τον μήνα Οκτώβριο, επιπρόσθετα αυτών που διανεμήθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου. Οι επιπλέον κάρτες που θα διατεθούν τη Δευτέρα προέρχονται από το ανεξόφλητο ποσό που προέκυψε κατά την τρίτη φάση, τον μήνα Σεπτέμβριο.

Πού μπορείτε να εξαργυρώσετε την άυλη κάρτα

Το North Evia - Samos Pass μπορεί να αξιοποιηθεί για αγορές σε επιχειρήσεις των περιοχών της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου και αφορά την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, διαμονής και εστίασης στις επιλέξιμες περιοχές. Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή χρήσης της άυλης ψηφιακής κάρτας (Σάμος ή Βόρεια Εύβοια) δηλώνεται ρητώς κατά την υποβολή της αίτησης από τον δικαιούχο και δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης.

Τοπικές μεταφορές:

Οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ενοικίαση αυτοκινήτων, υπηρεσίες ταξί, υπηρεσίες λεωφορείων, θαλάσσιες μεταφορές (από Δήμο σε Δήμο), ενοικίαση θαλάσσιων σκαφών, μαρίνες / παροχή υπηρεσιών σε μαρίνες, λοιπές μεταφορές, ενοικίαση σκαφών, λοιπές ενοικιάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων κλπ.

Να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνεται η κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών ή/και αεροπορικών εισιτηρίων από ή/και προς τα επιλέξιμα μέρη της δράσης.

Διαμονή:

Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «διαμονή» περιλαμβάνονται τα εξής: ξενοδοχειακές επιχειρήσεις / καταλύματα, ενοικίαση τροχόσπιτων, λοιπές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις /καταλύματα, timeshare real estate, κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού, campings κλπ.

Να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται συναλλαγές πληρωμής σε πλατφόρμες κράτησης βραχυπρόθεσμης ενοικίασης καταλυμάτων. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση μέσω σχετικών εφαρμογών αλλά η πληρωμή θα πρέπει να γίνει σε φυσικό POS της επιχείρησης στον τόπο διαμονής.

Εστίαση:

Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «εστίαση» περιλαμβάνονται οι εξής κατηγορίες: επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια, bars / taverns / lounges / discos, fast food κλπ.

Να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και υπεραγορών (σουπερμάρκετ κλπ).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις