Breaking news

53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό
A

Σοκαρισμένη είναι η περιοχή Κολωνού από την είδηση ότι 53χρονος οικογενειάρχης κακοποιούσε σεξουαλικά και βιντοσκοπούσε, μαζί με έναν 42χρονο ένα 12χρονο κορίτσι, ενώ βαρύνεται με το αδίκημα της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. Σε καταγγελία προέβη η μητέρα της ανήλικης.

Ο φερόμενος βιαστής
Ο φερόμενος βιαστής

Το 12χρονο κορίτσι, εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Όπως αποκαλύπτετε σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα, ο  53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με πολύ καλό όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά, στο μαγαζί του, το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης. Όλα αυτά που βρέθηκαν είναι αντίκες, μάζευε πράγματα, είναι το χόμπι του. Το κοριτσάκι το βοηθούσε, καθάριζε κανένα ράφι στο μαγαζί. Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο», τονίζουν γείτονες.

Οπλοστάσιο το σπίτι του 53χρονου

Συνελήφθησαν με εντάλματα, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, 7 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα. Οι κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Μετά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 42χρονος, από τον οποίο κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής και δύο usb.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις