Breaking news

Ηλεκτρική-κουβέρτα
A

Οι ευρωπαίοι καταναλωτές, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, οδηγούνται στην αγορά της ηλεκτρικής κουβέρτας, καθώς όλοι αναζητούν τρόπους μείωσης του κόστους της θέρμανσης.

Τα στοιχεία για τις εξαγωγές ηλεκτρικών κουβερτών από την Κίνα, δείχνουν μια άνοδο, ενώ οι σχετικές αναζητήσεις σε ηλεκτρικές κουβέρτες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων Alibaba, έχουν φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο αυτόν τον μήνα.

Όπως αναφέρουν επιχειρηματίες του κλάδου η αυξημένη κίνηση στις συγκεκριμένες κουβέρτες έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Ο κ. Καρώνης που διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών μιλώντας στο Open είπε μεταξύ άλλων ότι η ηλεκτρική κουβέρτα όσο και τα ηλεκτρικά υποστρώματα είναι οικονομικά, καθώς καίνε μόλις 60 watt, λιγότερο δηλαδή από ένα λαμπάκι νυκτός. «Οι καταναλωτές ακούγοντας ότι θα ακριβύνει το πετρέλαιο, το ξύλο και το φυσικό αέριο έχουν μια αγωνία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε 130 κουβέρτες», είπε ο κ. Καρώνης. 

«Παίρνουν τα υποστρώματα που έχουν 60 watt γιατί έχουν χαμηλότερο κοστολόγιο» και πρόσθεσε πως «υπολογίζεται ότι η κατανάλωση που έχει είναι πολύ χαμηλή, ακόμα κι αν είναι αναμμένο για 8 ώρες που είναι ο βραδινός μας ύπνος».

Μάλιστα ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι οι ηλεκτρικές κουβέρτες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αν χρησιμοποιούνται σωστά. «Οι κουβέρτες αυτές δεν εγκυμονούν κινδύνουνς όταν ακολουθούμε τις οδηγίες. Η κουβέρτα καίει 15 watt στην πρώτη σκάλα, 15 watt δεν καίει ούτε το λαμπάκι νυκτός. Η τιμή τους ξεκινά από 15 ευρώ αυτές που δεν πλένονται κι αυτές που πλένονται ξεκινούν από 25 ευρώ», κατέληξε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις