Breaking news

βροχή
A

Η ισχυρή βροχόπτωση που κράτηση περίπου δύο ώρες προκάλεσε πολλά προβλήματα σε πολλούς δρόμους της Καλαμάτας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του  tharrosnews.gr.

Αν και η βροχόπτωση δεν κράτησε για πολύ ώρα ήταν ωστόσο αρκετή για να πλημμυρίσουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης, όπως η οδός Φραντζή, η οδός Ακρίτα, η Φαρών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί τουλάχιστον 10 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως σε υπόγεια, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα πέριξ αυτού χωρίς όμως να χρειάζεται να επέμβει σε όλες τος περιπτώσεις.

Σημειώνεται επίσης ότι την ώρα της βροχής η κίνηση στους δρόμους ήταν αυξημένη με τις ουρές των αυτοκινήτων να είναι μεγάλες.

Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία στην Κέρκυρα παρέμειναν σήμερα κλειστά προληπτικά ενώ από χθες έχει σταλεί μήνυμα 112 στα νησιά του Ιονίου (εκτός της Ζακύνθου) στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι συνέπειες περιορίστηκαν σε βροχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ekefalonia, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί ζημιές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε και ορισμένα εντυπωσιακά φαινόμενα όπως αυτός ο υδροστρόβιλος στην παραλιακή του Αργοστολίου στο βίντεο που μας έστειλε συμπολίτης μας.

Ωστόσο, δημιουργήθηκαν τελικά προβλήματα στην Κεφαλονιά η κακοκαιρία Bogdan.

<iframe width="1019" height="573" src="https://www.youtube.com/embed/x_vH_w3KEGs" title="Υδροστρόβιλος στο λιμάνι του Αργοστολίου" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις