Breaking news

mastografia
A

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες για όλο τον Οκτώβριο, το μήνα που είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Οι προληπτικές εξετάσεις προσφέρονται εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θα θελήσουν να εξεταστούν σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες εξετάσεις, οι οποίες είναι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Ακίνδυνες - Ανώδυνες - Έγκυρες και προσφέρονται Δωρεάν» είναι:

  • Τεστ Παπανικολάου (σε γυναίκες από 25 έως 70 ετών)
  • Ψηφιακή μαστογραφία (επιπροσθέτως σε γυναίκες από 40 ετών και άνω)

Οι  ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τις δωρεάν εξετάσεις από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, καλώντας στα τηλέφωνα: 2103620831-2, τις ώρες: 9.30 – 15.30.

Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν από 3 έως 31 Οκτωβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λόγω της παρούσας κατάστασης και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά του ιού Covid-19, οι εξεταζόμενες παρακαλούνται να είναι ακριβείς στο ραντεβού τους, να προσέρχονται χωρίς συνοδό και να φέρουν απαραιτήτως μάσκα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις