Breaking news

SOOC
A

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών πυροβόλησαν άνδρα που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά κατά τη σύλληψη του στην περιοχή του Ζωγράφου. 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις φοιτητικές εστίες.

Στη θέα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , επιτέθηκε εναντίον τους με ένα κατσαβίδι.

Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν 2-3 φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Έχουν συλληφθεί η μητέρα του και ο αδερφός του.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρεται ένας 30χρονος που έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο τραυματισμός του σχετίζεται με το περιστατικό.

Αμέσως την περιοχή απέκλεισαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ.

πυροβολισμοί Ζωργράφου
iefimerida

ΚΝΕ: Οι αστυνομικοί κυνήγησαν φοιτητές.

Ωστόσο η ΚΝΕ στην ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι εκτός από το περιστατικό, υπήρξε και κυνηγητό των φοιτητών από τους αστυνομικούς με όπλα

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ έχει ως εξής: 

«Είναι απαράδεκτο, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στις Φοιτητικές Εστίες ΕΜΠ, να πέφτουν πυροβολισμοί δίπλα σε αμφιθέατρα που διεξάγονται εξετάσεις, να απειλούνται μέχρι και να κυνηγιούνται φοιτητές από αστυνομικούς με τα όπλα τους! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Οι φοιτητές και οι σύλλογοί τους έχουν καταγγείλει επανειλημμένα τη δράση διάφορων ύποπτων κυκλωμάτων, ακόμα και ποινικών, στη συγκεκριμένη φοιτητική εστία του ΕΜΠ.

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση, που γνωρίζει το πρόβλημα και αντί να αντιμετωπίζει το οργανωμένο έγκλημα και το ναρκεμπόριο, ο προσανατολισμός της εξακολουθεί να είναι η καταστολή στους λαϊκούς αγώνες, στους φοιτητές και τους συλλόγους τους, αξιοποιώντας τέτοια γεγονότα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις