Breaking news

kinisi athina
A

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται σχεδόν σε όλο το δίκτυο της Αττικής λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, δεν κυκλοφορούν από την έναρξη της βάρδιας έως την λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δεν λειτουργούν το τραμ και το μετρό (γραμμές 1,2&3).

Τα πιο σημαντικά προβλήματα σύμφωνα με την τροχαία Αττικής είναι στην Αθηνών Λαμίας και στα δύο ρεύματα από την λεωφόρο Αθηνών έως τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η εικόνα αυτή τη στιγμή από τους δρόμους της Αθήνας:

κίνηση στην Αθήνα 21/9

Στη δικαιοσύνη η ΣΤΑΣΥ

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που εξήγγειλαν σήμερα τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ «γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης, λόγω της γνωστοποίησης της απόφασης των Σωματείων χτες το μεσημέρι δεν κατέστη η εκδίκαση χτες και θα γίνει αύριο το πρωί.

«Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει κατά τις αυριανές μετακινήσεις του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ .

Στη δικαιοσύνη και η Ο.ΣΥ.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε και η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ζητώντας η σημερινή 24ωρη απεργία σε τρόλεϊ και λεωφορεία να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Η Διοίκηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τα Σωματεία εργαζομένων της Εταιρίας εξήγγειλαν αιφνιδιαστικά την απεργία και δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης η εκδίκαση του αιτήματος αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί.

«Οι Οδικές Συγκοινωνίες ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που αναμένεται να υποστεί αύριο κατά τις μετακινήσεις του στην Αττική» καταλήγει και η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΟΣΥ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις