Breaking news

μαθήτρια
A

Στη σύλληψη ενός 17χρονου για ενδοοικογενειακή βία, προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από την καταγγελία της μητέρας ότι η 18χρονη κόρη της είχε δεχθεί επίθεση από τον ανήλικο αδελφό της.

Κατά την επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδελφής του, ο 17χρονος ρωτήθηκε που βρισκόταν - καθώς οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι για την εργασία τους - και τότε ο ανήλικος άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη αδερφή του, ενώ λίγο έλειψε για να την στραγγαλίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού. Μάλιστα, κρίθηκε ότι με βάση τα στοιχεία, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια.

Στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν και το 10χρονο αδερφάκι τους. Για την περίπτωση του ανήλικου, έχει μεριμνήσει κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και η Κοινωνική Υπηρεσία.

Ο 17χρονος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τον οποίο ο εισαγγελέας ανηλίκων παρέπεμψε στον ανακριτή όπου οδηγείται αυτή την ώρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις