Breaking news

mpakogiannis
A

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στην ετοιμότητα των σχολείων της πρωτεύουσας, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κατά την τοποθέτηση του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιείται σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε ότι έχει εισπράξει μία μη εποικοδομητική κριτική η οποία έτεινε στον μηδενισμό, αλλά ο ψύχραιμος και νηφάλιος παρατηρητής θα αντιλαμβανόταν ότι έχει γίνει αξιοσημείωτη πρόοδος. Φέτος, με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, στα σχολεία υπάρχουν αντικειμενικά περισσότερες καθαρίστριες και σχολικοί φύλακες από ποτέ, υποστήριξε. Σημείωσε επίσης, ότι η δημοτική Αρχή καλείται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, έχει υπάρξει ουσιαστική πρόοδος, αν και έχουν να γίνουν ακόμα πολλά.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, τόνισε ότι παραμένουν κρίσιμα ζητήματα προς επίλυση, και έθιξε το θέμα της φύλαξης στα σχολεία, σημειώνοντας ότι τώρα η κατάσταση είναι χειρότερη από πριν. Έθεσε επίσης το ζήτημα της αναγκαιότητας του Καλλιτεχνικού Σχολείου και επανέλαβε την αντίθεση της παράταξης του στη μόνιμη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο Πανεπιστήμιο.

Ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», μεταξύ άλλων ζήτησε μια πληρέστερη και επικαιροποιημένη εικόνα για τα σχολεία, ενώ ο Νίκος Σοφιανός από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανέφερε οτι έχει παρατηρήσει σημαντικές ελλείψεις, κυρίως στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις