Breaking news

απθ
A

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα δεκάδες μέλη φοιτητικών συλλόγων στο κτίριο της διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αίτημα να αποχωρήσουν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην πανεπιστημιούπολη. 

Μπροστά στο κτίριο διοίκησης βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου αλλά και των αστυνομικών.

Όπως αναφέρουν οι διαμαρτυρόμενοι, αντιπροσωπεία φοιτητών που μετέβη στις πρυτανικές αρχές προκειμένου να διευκρινιστεί ο λόγος της παρουσίας αστυνομικών έλαβε την απάντηση πως βρίσκονται στους χώρους του πανεπιστημίου με την συναίνεση τους.

«Αστακός» από το πρωί η πρυτανεία

Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν στήσει φραγμό στο κτίριο της διοίκησης του ΑΠΘ, μετά από τις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι στα τουρνικέ, πριν από δύο μέρες, κατά τη λήξη συγκέντρωσης φοιτητικών συλλόγων. Σε όλο το campus βρίσκονται επί ποδός ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλούβα της ΕΛΑΣ έχει σταθμεύσει στην νότια είσοδο του πανεπιστημίου, από την μεριά της οδού Εγνατίας.

Να σημειωθεί ότι, ήδη από σήμερα το πρωί, αποκαταστάθηκαν όλες οι φθορές που προκλήθηκαν στα τουρνικέ από την ομάδα αγνώστων κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των φοιτητών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις