Breaking news

Δίκη Φιλιππίδη
A

Στο σπίτι του βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την επανέναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα λόγω καλοκαιριού, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με την σύζυγο και την μάνατζερ του ηθοποιού να καταθέτουν σήμεραενώ κανονικά ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, οι επαγγελματικές του δραστηριότητες, όμως, δεν του το επέτρεψαν να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων, στην Λουκάρεως εισήλθαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, για να αποφύγουν τα τηλεοπτικά συνεργεία, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και οι μάρτυρες κατηγορίας, οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Πασχάλης Τσαρούχας, με την συνοδεία των συνηγόρων τους.

Όσα θα υποστηρίξει η κα Νίνου στη δίκη

Η κατάθεση της Ελπίδα Νίνου αναμένεται να είναι πολύωρη και πολλή ενδιαφέρουσα, καθώς είχε αναφερθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς για την πρώτη καταγγέλλουσα, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μία γυναίκα με θρασύτατη συμπεριφορά, αλαζονική στάση, ενώ έχει αφήσει να εννοηθεί για την καταγγέλλουσα ότι η ίδια επεδίωξε να συνάψει σχέση με τον ηθοποιό και όχι το αντίθετο. «Ο άνδρας μου δεν είναι βιαστής», ισχυρίστηκε κατηγορηματικά η σύζυγός του.

Μετά την κα Νίνου, η δικαστική πορεία θα συνεχιστεί με την κατάθεση δύο μαρτύρων κατηγορίας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις