Breaking news

ατύχημα_allou_fun_park
A

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ατύχημα που συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο Allou Fun Park, με τους δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση μετά την προσγείωση τους σε θαμνώδη έκταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε σε τρενάκι που περνά μέσα από νερό. Σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του αναμενομένου κάτι που επηρέασε την πορεία του τρένου, προκαλώντας τον εκσφενδονισμό των ατόμων που επέβαιναν σε αυτό και την προσγείωση τους σε θαμνώδη έκταση.

Οι τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκονται οι 2 από τους 4 τραυματίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, το τρενάκι δεν έκοψε ταχύτητα εκσφενδονίζοντας το βαγόνι με τους τέσσερις επισκέπτες πάνω σε θάμνους.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα στο χώρο του Allou Fun Park.

Οι τέσσερις τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και νοσηλεύονται.

Νωρίτερα οι πελάτες του πάρκου κάλεσαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρώντας σε δύο προσαγωγές αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

λουνα_παρκ_ατύχημα_πρώτο_θέμα
Photo: Πρώτο Θέμα
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις