Breaking news

μητροπολίτης_χρυσόστομος2
A

Μιλώντας στον σταθμό του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Σήμερα" ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, εξέφρασε την εξωφρενική δήλωση πως «Για να μείνει έγκυος μία γυναίκα θα πρέπει να έχει συμμετοχή», προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό».

Ο ίδιος συνέχισε με ακόμη τις αδιανόητες δηλώσεις του λέγοντας πως «Τάσσεται κατά των αμβλώσεων ακόμα και όταν υπάρχει βιασμός».

Συγκεκριμένα δεν σταμάτησε να προκαλεί τις αντιδράσεις και την οργή των δημοσιογράφων προσθέτοντας πως «Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει».

Έπειτα συνέχισε αναφέροντας «Ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύλληψη από βιασμό» χωρίς όμως να υποστηρίξει τη θέση του και τι ακριβώς εννοεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Αν έχει βιαστεί…Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μη  τρελαθούμε», «δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα πρέπει να έχει συμμετοχή (…) πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις».

Αποκορύφωμα των δηλώσεων του ήταν η θέση την οποία πήρε και εναντίον της προφύλαξης λέγοντας ότι «Είναι εναντίον και της προφύλαξης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καθώς όπως σημείωσε ο μοναδικός λόγος να υπάρξει σεξουαλική επαφή είναι η τεκνοποίηση».

Το σχετικό βίντεο του ΣΚΑΪ:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις