Breaking news

xylodarmos_kypros
A

Σοκ και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν σπιτονοικοκύρη στην Κύπρο να ξυλοκοπεί την μητέρα στην οποία νοίκιαζε σπίτι.

Το αποτρόπαιο θέαμα έλαβε χώρα στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδίων όταν η γυναίκα από το Ιράν δέχθηκε επίθεση από τον σπιτονοικοκύρη, καταγγέλοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτέθηκε.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ο σπιτονοικοκύρης τραβά από τα μαλλιά την γυναίκα και την χτυπά βάναυσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχει ενημερωθεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδίων και μόλις δοθεί ιατρικό έντυπο και ολοκληρωθούν οι εξετάσεις της στο Νοσοκομείο Λεμεσού, η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει.

Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το alphanews.live η γυναίκα από το Ιράν είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Συγκεκριμένα η ίδια έχει καταθέσει αίτηση για άσυλο και ενοικιάζει νόμιμα το σπίτι. Η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για την υπόθεση είναι ενήμερο και το Γραφείο Ευημερίας και είχε αναφερθεί στη γυναίκα ότι θα της παρασχεθεί άλλο σπίτι.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου μιλώντας για το σκηνικό πίσω από την υπόθεση ανέφερε, ότι έχουν προκληθεί ξανά εντάσεις στο παρελθόν και συγκεκριμένα ο σπιτονοικοκύρης είχε πετάξει τα πράγματα της γυναίκας στο δρόμο.

Τέλος ανέφερε πως έχουν γίνει καταγγελίες αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν ενέργειες με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Ακόμη πρόσθεσε ότι πληθώρα αναφορών για κακοποιήσεις φτάνουν καθημερινά και καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση.

Το σχετικό βίντεο παρακάτω: 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις