Breaking news

kairos_kalokairi
A

Από σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου, ο καιρός παρουσίασε αισθητή αλλαγή, αφήνοντας πίσω τις καταιγίδες και τις ξαφνικές μπόρες που προκάλεσαν αρκετά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων μιλούν, μάλιστα, και για νέα άνοδο της θερμοκρασίας και για «καλοκαίρι» στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη θα κινηθεί περίπου στο ίδιο μοτίβο με κάποιες μπόρες και καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, όμως, όπως εκτίμησε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ θα υπάρξει «περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας».


Τις ίδιες προγνώσεις μοιράστηκε και η μετεωρολόγος του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, σύμφωνα με την οποία ο καιρός με τον οποίο θα κάνει την άφιξή του ο Σεπτέμβριος θα είναι αυτός με τον οποίο θα κυλήσει και το πρώτο δεκαήμερο του ημερολογιακά πρώτου φθινοπωρινού μήνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Κυριακής (28/08) ο καιρός με τον οποίο φεύγει ο Αύγουστος θα είναι καλοκαιρινός ενώ και το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου θα κυλήσει με καλές θερμοκρασίες και χωρίς βροχές.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις