Breaking news

INTIME NEWS
A

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως τη νύχτα γύρω στη 1:30 η προφυλακισθείσα στις φυλακές Κορυδαλλού 33χρονη από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ένιωσε ξαφνική έντονη αδιαθεσία, και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Εξετάστηκε από τους εφημερεύοντες γιατρούς, δεν διαπιστώθηκε ότι συντρέχουν λόγοι νοσηλείας και τις πρώτες ώρες επέστρεψε και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας των τριών παιδιών της.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της

Την πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο μόνος δικηγόρος υπεράσπισης της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο κ. Κούγιας. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κατηγορουμένη εμμένει στην αθωότητα της απέναντι στις κατηγορίες για τα «αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη».

Επιπλέον, σημειώνεται πως από εδώ και στο εξής ο κ Κούγιας θα είναι «ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις», ενώ καταργεί «κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις