Breaking news

santorini
A

Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία στη Σαντορίνη, καθώς σημειώθηκαν κατολισθήσεις στο λιμάνι του Αθηνιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νερό παρέσυρε αυτοκίνητα, ενώ χωρίς ρεύμα είναι αυτή τη στιγμή αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

H δημοτική Αρχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το πρωί το νησί.

Συνεργεία έχουν βγει στους δρόμους του νησιού και επεμβαίνουν όπου κρίνεται απαραίτητο, αλλά και για να καταγράψουν τυχόν ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στους δρόμους προς τις παραλίες Περιβόλου και Περίσσας, νότια και ανατολικά προς το χωριό Μονόλιθος. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ότι έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της πυροσβεστικής και απαιτείται εγρήγορση.

«Έχουμε κινητοποιήσει 5 οχήματα καθώς έγιναν κατολισθήσεις και στο λιμάνι, χωρίς προβλήματα στην ναυσιπλοΐα, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί είναι τουριστική περιοχή και πρέπει οι επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις