Breaking news

thessasloniki
A

«Τη συγχωρώ γιατί είναι μάνα και έχει δύο παιδιά και πρέπει να τα μεγαλώσει», δηλώνει η 27χρονη - θύμα της επίθεσης με μαχαίρι για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στον Alpha δήλωσε πως δεν γνωρίζει γιατί η 27χρονη προέβη σε αυτή την επίθεση τραυματίζοντάς την όπως είπε σε κοιλιά και ώμο.

«Αν την είχα μπροστά μου, θα της μιλούσα ωραία, δεν ξέρω αυτή πώς ήρθε και με μαχαίρωσε. Εγώ θα συζητούσα μαζί της ωραία και όχι να έρθει να μου επιτεθεί», ανέφερε συγκεκριμένα

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή της, είπε: «Σε μία στιγμή αυτό σκέφτηκα, λέω πως τώρα δεν θα ζήσω...» ενώ για τη στιγμή της επίθεσης, επιβεβαίωσε ότι έτρεξε μέσα στο σπίτι με το μαχαίρι στον ώμο της και η αδελφή της το αφαίρεσε. «Εγώ λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ, ήμουν πολύ χάλια», πρόσθεσε.

Το χρονικό της επίθεσης

Την ώρα της επίθεσης όπως είπε είχε βγει από το σπίτι για να πάρει έναν καφέ και ξαφνικά η 25χρονη εμφανίστηκε μπροστά της: «Βγήκα από το σπίτι μου και πήγαινα στην αδελφή μου όπως πάω για έναν καφέ, και με φώναξε εκείνη τη στιγμή. Εγώ έτσι όπως την είδα όμως, δεν μου φάνηκε ότι ήθελε να μιλήσουμε γιατί έτρεχε και εκείνη τη στιγμή που ήμουν την πόρτα της αδελφής μου, έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στην κοιλιά»

Για τον άντρα της δράστιδας. ξεκαθάρισε ότι είναι απλά φίλοι: «Δεν είχαμε σχέση ερωτική ούτε ζευγάρι ήμασταν, αυτή είχε μια ζήλια. Δεν περίμενα ότι θα έρθει να με μαχαιρώσει».

Προφυλακιστέα η 25χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε την 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 25χρονης, Θανάση Χατζάκο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα αλλά να την φοβερίσει. Σε βάρος της 25χρονης έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις