Breaking news

unsplash
A

Σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, φτάνοντας στους 38-40 βαθμούς Κελσίου. Από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 36 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 38-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 38-40 βαθμούς, και, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ, στο Νότιο και Νοτιοανατολικό βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 Μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 Μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38-39 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37-38 βαθμούς.

Ήπειρος

Στην Ήπειρο η θερμοκρασία κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία κυμανθεί από 19 έως 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου 

Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Αιγαίου και Κρήτη 

Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, η θερμοκρασία κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις