Breaking news

GRTimes
A

Η 25χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την 27χρονη χθες, Τετάρτη στην Πυλαία παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας, η κατηγορούμενη αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από την πόρτα του ανακριτή, από τον οποίο ενδεχομένως θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes,  ο εισαγγελέας, άσκησε σε βάρος της τη δίωξη και η κατηγορούμενη αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από την πόρτα του ανακριτή, από τον οποίο ενδεχομένως θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Η δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο περίπου στις 11 το πρωί. με πολλούς συγγενείς να την περιμένουν για να τη στηρίξουν. Οι ίδιοι έλεγαν πως η 25χρονη παραπλανήθηκε, ενδεχομένως από τον σύζυγό της και έκανε την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορμή για την επίθεση στάθηκε το γεγονός ότι η 25χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών, πίστευε ότι η 27χρονη διατηρούσε ή ήθελε να έχει ερωτική σχέση με τον σύζυγό της.

Η δράστιδα μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις