Breaking news

klisi
A

Η κυβέρνηση θέλει να βάλει τέλος στα «παραθυράκια» για σβήσιμο της κλήσης της τροχαίας θέλει να βάλει καθώς, οι κλήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μηδενίζοντας την πιθανότητα Ελλήνων να τις σβήσουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις των πολιτών στον ΣΚΑΪ, κάποιοι οδηγοί  θα συνετιστούν και θα σταματήσουν να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κάποιο σχολίασαν πως ό,τι γίνεται ψηφιακά είναι διευκόλυνση τόσο για το κράτος όσο και για τον ίδιο τον πολίτη. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι είναι επιφυλακτικοί και πιστεύουν ότι ακόμα και αν η κλήση είναι ηλεκτρονική ο Έλληνας θα βρίσκει «παραθυράκι» για να τη σβήνει.

Στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου πρόκειται να συμπεριληφθούν οι παραβάσεις και οι κλήσεις. Επίσης, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βλέπει για το όχημά του τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας, αν έχει πληρώσει τα τέλη, αν το όχημά του βρίσκεται σε κίνηση ή ακινησία και αν έχει κλαπεί, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Τέλος, οι φωτεινοί σηματοδότες θα εξελιχθούν τεχνολογικά, ενώ το πρώτο έξυπνο φανάρι έχει τοποθετηθεί στην λεωφόρο Ποσειδώνος, το οποίο με 6 διαδοχικές φωτογραφίες καταγράφει τις παραβάσεις των οχημάτων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις