Breaking news

astynomia
A

Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγείται αυτή την ώρα ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί.

Δείτε ακόμη: Άρτα: Ο 29χρονος πυροβόλησε και την γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους    

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Το σκηνικό της δολοφονίας

Ο 29χρονος εντοπίστηκε έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία τον αναζητούσε για τη δολοφονία του πεθερού του. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του, ενώ πυροβόλησε και την πρώην σύζυγο του.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος ήρθε τετ-α-τετ με βοσκό της περιοχής, ο οποίος τον ρώτησε γιατί βρίσκονταν εκεί, με τον 29χρονο να απαντά πως βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, ο φερόμενος ως δράστης, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις