Breaking news

INTIME NEWS
A

Φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στον Κορυδαλλό Αττικής κοντά στο όρος Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και είναι κοντά στην οδό Σταθοπούλου στον Κορυδαλλό.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στον Άνω Κορυδαλλό Αττικής, επί της οδού Αθανασίου Διάκου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και είναι κοντά σε σπίτια.

Λόγω της πυρκαγιάς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Αθανασιου Διάκου από το ύψος της οδού Ποταμού.

Στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.

Φωτιά στην Θάσο

Σχετικά με την πυρκαγιά στην Θάσο, ήταν ολονύχτια η «μάχη» των πυροσβεστών με τη φωτιά που ξέσπασε στη Θάσο χτες, Τετάρτη, στον οικισμό Σκάλα Ποταμιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας ελαφρά τραυματισμένος εθελοντής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης.

Σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θάσου έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους από το 112 και την πολιτική προστασία, προκειμένου να εκκενώσουν τα Κοίνυρα και να κατευθυνθούν προς τα λιμάνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, στην περιοχή επιχειρούν ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής με 102 πυροσβέστες, 33 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για τον εναέριο συντονισμό.

Για την ώρα η εικόνα την οποία παρουσιάζει το μέτωπο είναι σταθερή, με δεδομένο ότι στο σημείο δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ στις 6:00 το πρωί, ξεκίνησαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις