Breaking news

ekav
A

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη στο Αίγιο το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου, όταν μία 23χρονη κοπέλα βούτηξε στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας της, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν το σπίτι που θα μετακόμιζε η 23χρονη προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες ανακαίνισης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η 23χρονη βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο μεταξύ η μητέρα της δεν πρόλαβε να την πιάσει βλέποντας την να χάνεται στο κενό μπροστά στα μάτια της.

Ωστόσο η πτώση της ανακόπηκε, καθώς η ίδια έπεσε πάνω σε θάμνο με αποτέλεσμα να μην προσκρούσει, αλλά μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αιγίου» Άγιος Ανδρέας.

Τι δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο πατέρας της 23χρονης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καρό η κόρη του εμφάνιζε απώλεια συνείδησης, η οποία προήλθε μετά από έξοδό της σε παραλιακό μαγαζί στη Δυτική Αιγιαλεία. Μάλιστα έχει κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της».

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν επίσης ότι η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, αλλά ευτυχώς εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Τέλος το τελευταίο διάστημα ήταν υπό την εποπτεία των γονέων της φοβούμενη μην κάνει κακό στον εαυτό της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις