Breaking news

opsyd
A

Συγκροτήθηκε σε σώμα η ομάδα εργασίας (ΟΕ) με αρμοδιότητα την υποστήριξη της διαδικασίας επέκτασης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Δημοσιονομικής Διαχείρισης (ΟΠΣΥΔΔ/GOV-ERP) εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα έργο της ομάδας εργασίας είναι :

α. Η αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης διαδικασίας σε κάθε Γενικό Επιτελείο (ΓΕ) για το σύνολο των λειτουργικών δραστηριοτήτων που θα καλύπτει το νέο πληροφοριακό σύστημα.

β. Η εξέταση του τρόπου υιοθέτησης της πρότασης του αναδόχου για την επέκταση και εφαρμογή του νέου πληροφοριακού συστήματος στις υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ και η υποβολή σχετικής εισήγησης για την κοινή υλοποίηση της επέκτασης του στα ΓΕ προς κάλυψη των αναγκών του ΥΠΕΘΑ, λαμβάνοντας υπόψη τους κάτωθι βασικούς στόχους:

  • την υιοθέτηση κοινών πρακτικών μεταξύ των φορέων,
  • την τυποποίηση στην οικονομική παρακολούθηση όλων των φορέων,
  • την εκμετάλλευση δυνατοτήτων του πληροφοριακού συστήματος,
  • την απλοποίηση στην εκτέλεση των διαδικασιών,
  • την εκμετάλλευση καλών πρακτικών από τη διεθνή εμπειρία και
  • την βελτίωση των διαθέσιμων δεδομένων και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

γ. Η αναλυτική καταγραφή των προτεινόμενων διαδικασιών, των οργανωτικών αλλαγών, καθώς και των τροποποιήσεων στο θεσμικό πλαίσιο του Λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων που θα απαιτηθούν.

δ. Η παροχή κατευθύνσεων στη διοικητική ομάδα του ΥΠΕΘΑ, καθώς και των στοιχείων που θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια των ad hoc συναντήσεων - συνεργασιών της με τον ανάδοχο του έργου του νέου πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣΥΔΔ/GOV-ERP).

Η διάρκεια λειτουργίας της ΟΕ ορίζεται από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης και μέχρι νεοτέρας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις