Breaking news

INTIME NEWS
A

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις (βιασμό) σε βάρος 14χρονης αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Επιπλέον, υπάρχει και νέα έρευνα για δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προφίλ του προπονητή σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αρχεία ερευνώνται από τις αρχές για να βρεθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε.

Παράλληλα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού. Από την έρευνα της Αστυνομίας, βρέθηκε η πιεστική προσπάθεια του 53χρονου να αποσπάσει από την 14χρονη βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα.

Οι γονείς του φερόμενου ως θύματος βρέθηκαν χθες στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης και έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

H δήλωση της μητέρας του φερόμενου ως θύματος

Στην ΕΡΤ μίλησε η μητέρα του φερόμενου ως θύματος, η οποία φαίνεται σίγουρη πως ο κατηγορούμενος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Μάλιστα, η ίδια υπογράμμισε πως: «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Υπενθυμίζεται πως τα στοιχεία του ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις (βιασμό) σε βάρος 14χρονης δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="40599z13jz16q3xa" data-playlist-id="v-cluii9yhf0vl"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης: «Χτυπούσε την κόρη μου μέσα στο αυτοκίνητο, την εκβίαζε» ","description":"Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης στη Λέσβο έξω από τα δικαστήρια όπου το πρωί της Δευτέρας (1/8) λίγο πριν τις 10 οδηγήθηκε ο αστυνομικός και προπονητής για τον βιασμό της 14χρονη αθλήτρια του.\n\n«Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» φώναζε η μητέρα.","thumbnailUrl":"https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wOC8wMS8wNy8zMV80Nl82MmU3ODE2MjA5MDAwLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT54S","uploadDate":"2022-08-01T07:32:22.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jz16q3xa&playlistId=v-cluii9yhf0vl","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις