Breaking news

panagiotopoulos
A

Στον εισαγγελέα του Δικαστικού Μεγάρου μεταφέρθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, υπό την συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα, έτσι ώστε να μην έρθει αντιμέτωπους με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. 

Από την δίωξη που του ασκήθηκε προέκυψε πως το αδίκημα του αποτελεί κακούργημα καθώς ανακοίνωσε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούσαν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Έπειτα ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή. 

Ο παρουσιαστής παραδόθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ενώ έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε έπειτα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως είχε αναρτήσει το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο, ισχυριζόμενος όμως, πως το κατέβασε μερικές μέρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha κατά την διάρκεια της κατάθεσης του δήλωσε ότι « Ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα ». 

Ακόμη μία νέα κατηγορία εις βάρος του

Ενόσω ο παρουσιαστής αναζητούταν από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως άλλη μία γυναίκα επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως θέλει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση. Η ίδια αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου και να πει όλα όσα γνωρίζει. Όπως προκύπτει, είχε αναρτηθεί και ένα δικό της βίντεο στο διαδίκτυο, εξηγώντας πως δεν έχει δει το βίντεο, αλλά το έκανε μία γνωστή της, που την ενημέρωσε. Η εν λόγω γνωστή, μάλιστα, είναι η πρώτη γυναίκα που απευθύνθηκε στις Αρχές για να καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Λίγο μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας, με την οποία είχε ερωτική σχέση, ότι ο ίδιος ανάρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεση τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις