Breaking news

kairos
A

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, ο καιρός θα είναι αίθριος, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ιόνιο πέλαγος, ηπειρωτικά τμήματα και στις περιοχές του Αιγαίου, στην Κρήτη και τις Κυκλάδες

Στο Ιόνιο πέλαγος και σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά τμήματα και στις περιοχές του Αιγαίου, στην Κρήτη και τις Κυκλάδες θα έχει ηλιοφάνεια.

Δυτική Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος, δυτική και βόρεια Θεσσαλία, δυτική και κεντρική Μακεδονία

Μοναδική εξαίρεση θα παρουσιάσουν οι περιοχές της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, την Ήπειρο, την δυτική και βόρεια Θεσσαλία μέχρι την δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα παρουσιάσουν πυκνές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά τμήματά τους.

Στα δυτικά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 38 με 40 βαθμούς κελσίου, στα βόρεια θα είναι στους 36 με 37 βαθμούς κελσίου, η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 36 με 39 στα ανατολικά και στα νότια θα είναι στους 32 με 37 βαθμούς.

Αττική

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να είναι στους 25 με 36 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση της τάξεως από 5 μέχρι 8 μποφόρ, με σοβαρό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, στις υπόλοιπες περιοχές θα έχει ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 23 με 35 βαθμούς κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις