Breaking news

INTIME NEWS
A

Συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας που του καταλογίζονται. 

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στα δικαστήρια χωρίς χειροπέδες, καθώς η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας.

Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση ήταν η πρώτη κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν εμφανίστηκε με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες που ήταν προσωρινά κρατούμενος, αλλά θα προσέλθει ελεύθερος.

Καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας

Η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες ,προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσε ένας φίλος της πρώτης καταγγέλουσας που, σύμφωνα με την ίδια, είχε δέχθηκε επίθεση από το Πέτρο Φιλιππίδη δύο φορές, τον Ιούνιο του 2007 και τον Σεπτέμβριο του 2007. Οι ερωτήσεις από την έδρα του δικαστήριο ήταν πάρα πολλές, καθώς η καταγγέλλουσα είχε μιλήσει μόνο για την πράξη του Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τον προγραμματισμό του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έχει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας συνεδρίαση σε καθημερινή βάση.

Μετά το πέρας της εβδομάδας, η δίκη θα διακοπεί, λόγω  θερινών διακοπών, και θα επανέλθει με καταθέσεις μαρτύρων την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις