Breaking news

ΙΚΑΡΙΑ
A

Φρικτό τέλος δόθηκε στο 6ήμερο θρίλερ με τον 17χρονο αγνοούμενο από την Ικαρία.

Σύμφωνα με την ikariaki.gr, λίγα μέτρα από την ακτή της παραλίας Κυπαρίσσι βρέθηκε το σώμα του 17χρονου, ο οποίος είχε χαθεί από την 20η Ιουλίου. 

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη, ο 17χρονος κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι βόρεια του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που χάθηκαν τα ίχνη του, στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έως και 7 μποφόρ, ενώ υπήρχε και μεγάλος κυματισμός.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του, υπό  τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ. Κινητοποιήθηκαν δύο πλωτά του ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ στις έρευνες βοηθούν και οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι είχαν συντρέξει με ό,τι μέσα έχουν και ερευνούν την περιοχή της ακτογραμμής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείτο η ikariaki.gr, το παιδί αγνοείτο από τις 6 και τέταρτο το απόγευμα. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από το Κεραμέ μέχρι το Καραβόσταμο. Εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής αεροπορίας, ψαράδες με καϊκια «χτενίζουν» τις ακτές ενώ έρευνες εξελίσσονται και στη ξηρά από κατοίκους, οι οποίοι με φακούς, ερευνούν κυριολεκτικά πέτρα-πέτρα κατά μήκος της ακτογραμμής Κεραμέ - Φλες - Καραβόσταμο - Μηλιώντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις έρευνες ζητήθηκε να συνδράμουν οι πιστοποιημένοι δύτες - διασώστες από τη σχολή Amaso Dive Center. Δύτες χωρίστηκαν σε τουλάχιστον έξι ομάδες και ερεύνησαν περιμετρικά την περιοχή από Κεραμέ προς Εύδηλο.

Οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ικαρίας είχαν ενισχυθεί και με ειδικά πλωτά μέσα από το Λιμενικό Σώμα της Σάμου που έφθασαν άμεσα και πραγματικά έγινε μία τεράστια επιχείριση για να βρεθεί το ανήλικο αγόρι.

Παρά τις παραπάνω προσπάθειες, το άψυχο σώμα του άτυχου 17χρονου βρέθηκε 6 ημέρες μετά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις