Breaking news

kalokairi_kairos_kausonas
A

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου, η θερμοκρασία αναμένεται σημειώσει μικρή άνοδο και να φθάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη  συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου

 

 

 

Ο καιρός το Σάββατο 23 Ιουλίου

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και ως προς τις μέγιστες τιμές της στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί περί τους 38 με 39 βαθμούς, ενώ δεν αποκλείεται στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και σε τοπικό επίπεδο να φθάσει τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει τους 35 με 37, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακής 24 Ιουλίου και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις