Breaking news

stathis panagiotopoulos
A

Ίσως και εντός της ημέρας να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε την ύπαρξη επτά ροζ βίντεο με κοπέλες που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανεβάζουν αυτόν τον αριθμό σε εννέα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ποινικολόγος που εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

Οι πληροφορίες είναι για άλλα επτά βίντεο πέρα από το αρχικό πρώτο και το δεύτερο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και αφορά κοπέλα, οικογενειακή του φίλη, με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν.

Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι την βιντεοσκοπούσε όταν ήταν μόλις 18 ετών -23 σήμερα- για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο διαδίκτυο, σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο. Η κοπέλα υπέβαλε χθες μήνυση.

Ενδεχομένως και εντός της ημέρα περιμένουμε τις εξελίξεις

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα.

Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε ο κ. Λύτρας.

Έχουμε εγγυήσεις από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι το παράνομο υλικό της 23χρονης θα κατέβει από την αρχική πηγή αλλά με την αναπαραγωγή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, σημείωσε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις