Breaking news

police
A

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου στη χώρα. Νέο περιστατικό με κλειδωμένα από γονέα παιδιά στο αυτοκίνητο συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι τη. Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.

Η 36χρονη μητέρα Σερβικής καταγωγής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αξέχαστο μένει το περιστατικό της 3η Ιουλίου στις Σέρρες, κατά το οποίο ζευγάρι κλείδωσε τα 4 παιδιά του στο αυτοκίνητο για να πάρει...σουβλάκια.

Ευτυχώς περαστικοί είδαν τα παιδιά να κοιμούνται, άρχισαν να χτυπάνε τα τζάμια και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο, έβγαλαν τα παιδιά ηλικίας 2 έως 8 ετών σχεδόν ημιλιπόθυμα από το επιβατηγό, λόγω ζέστης, δίνοντας τους νερό και τις πρώτες βοήθειες.

Επιστέφοντας οι γονείς τους ισχυρίστηκαν πώς επειδή τα παιδιά κοιμούνταν, έσπευσαν να φάνε βιαστικά, σκοπεύοντας να γυρίσουν άμεσα για αν συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις