Breaking news

klopi
A

Στα περιστατικά με ληστείες και διαρρήξεις ανά την Ελλάδα και συγκεκριμένα, το νησί των ανέμων, προστέθηκε άλλη μια διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρρηξη έγινε στην περιοχή Αγράρι της Μυκόνου και το θύμα ήταν ένας επιφανής Αιγύπτιος επιχειρηματίας που είχε μισθώσει στην περιοχή βίλα για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένεια του.

Οι δράστες εισέβαλαν στο πολυτελές οίκημα που είχε νοικιάσει ο επιχειρηματίας στο Αγράρι, την ώρα που βρισκόταν μέσα ο επιχειρηματίας και η οικογένεια του. Το ζευγάρι με τα παιδιά κοιμόντουσαν στα υπνοδωμάτια και δεν αντιλήφθηκαν ποτέ την παρουσία των δραστών που εξερευνούσαν αθόρυβα τους χώρους της βίλας, αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Οι διαρρήκτες δε, φρόντισαν να σβήσουν τα ίχνη τους καθώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της βίλας είχε διαγραφεί από τους υπολογιστές. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, η λεία της διάρρηξης σε κοσμήματα και μετρητά προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις