Breaking news

antonov
A

Εντοπίστηκαν 6 σοροί μέσα στο Antonov που κατέπεσε φλεγόμενο στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου. Δε βρέθηκαν ραδιενεργά στοιχεία, ούτε χημικά, ούτε βιολογικά, όποτε δεν πρέπει να ανησυχούν οι πολίτες

Νωρίτερα, δύο στρατιώτες της βιολογικής χημικής άμυνας και δύο πυροτεχνουργοί πέρασαν στον χώρο της συντριβής του Antonov και άνοιξαν δύο διαδρόμους. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Παγγαίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνα τοξικά ή άλλα στοιχεία. Κατά τις ίδιες πηγές, στον χώρο μπαίνει η ΕΜΑΚ και το εγκληματολογικό της αστυνομίας για να βγάλουν τις 6 από τις 8 σορούς που έχουν εντοπιστεί μέσω drone. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αρχίσουν οι πυροτεχνουργοί περιμετρικά τον έλεγχο για τα πυρομαχικά.

«Η όλη επιχείρηση στο σημείο της συντριβής συνεχίζεται από τις ομάδες της ΕΜΑΚ που έχουν μπει προκειμένου να περισυλλέξουν τις έξι σορούς που έχουν εντοπιστεί από το drone», είπε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι κάποιες από τις σορούς βρέθηκαν διαμελισμένες.

Έκτακτη ενημέρωση για συντριβή του Antonov στην Καβάλα θα πραγματοποιήσει στις 18:00 ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.    

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις