Breaking news

τεχασ
A

Τραγική ήταν η καθυστέρηση των αστυνομικών στο μακελειό που συνέβη τον Μάιο στο Τέξας.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε βίντεο - ντοκουμέντο, όπου δείχνει πώς οι αστυνομικοί περίμεναν περισσότερο από μία ολόκληρη ώρα προτού επέμβουν στο δημοτικό σχολείο Ρομπ, στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας, την 24η Μαΐου.

Στο βίντεο φαίνεται ο κατηγορούμενος, Σαλβαντόρ Ράμος με μία ανατριχιαστική ψυχραιμία να μπαίνει στο σχολείο του Ουβάλντε κρατώντας το όπλο του. Περπατάει ήρεμα με κατεύθυνση προς τις τάξεις.

Κόβουν την ανάσα οι φωνές και οι πυροβολισμοί

Όταν ακούγεται ο πρώτος πυροβολισμός ένα παιδί που κυκλοφορεί στο διάδρομο του σχολείου τρέχει να κρυφτεί. Κόβουν την ανάσα οι φωνές και οι πυροβολισμοί.

3 λεπτά μετά την είσοδο του Ράμος στο σχολείο το βίντεο δείχνει τους πρώτους αστυνομικούς να μπαίνουν. Κάθε λεπτό που περνά ο μακελάρης σκοτώνει και ένα παιδί. Οι αστυνομικοί παραμένουν στις θέσεις τους.

Έχουν περάσει 45 ολόκληρα λεπτά και περιμένουν ακόμα ενισχύσεις. 77 λεπτά αργότερα οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων σπάνε την πόρτα και αντικρίζουν το δράστη.

Ο δράστης είχε προλάβει να ολοκληρώσει την τραγωδία του

Δυστυχώς, όμως, ο δράστης είχε προλάβει να ολοκληρώσει την τραγωδία του σκοτώνοντας 19 παιδιά και 2 δασκάλες.

Οι γονείς των άτυχων μαθητών είναι εξαγριωμένοι που δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα…

1 αστυνομικός είχε την ευκαιρία να πυροβολήσει τον δράστη πριν μπει στο κτίριο, αλλά δεν το έκανε.

Οι αστυνομικοί αργότερα ισχυρίστηκαν ότι περίμεναν για το κλειδί της τάξης, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κλειδωμένη. 1 αστυνομικός είχε την ευκαιρία να πυροβολήσει τον δράστη πριν μπει στο κτίριο, αλλά δεν το έκανε.

Το υλικό, φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, που απέδειξαν ότι ήταν ανίκανοι να υπερασπιστούν τα παιδιά της κοινότητας από έναν παρανοϊκό μακελάρη.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις