Breaking news

oasth
A

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση 3 ατόμων σημειώθηκε στις 11 και 20 το πρωί, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, στην περιοχή της Νικόπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Από την αρχική σύγκρουση 2 Ι.Χ. αυτοκινήτων, το 1 ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, παρασύροντας 3 πεζούς.

Οι 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη όταν ΙΧ όχημα έπεσε σε στάση του ΟΑΣΘ. Το αμάξι συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε τροχαίο που προηγήθηκε και αμέσως μετά τη σύγκρουση έπεσε στη στάση, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τα παιδιά ηλικίας 13-14 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Voria.gr, τα παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών, κινούνταν προς τη στάση. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα στη στάση περίμενε κόσμος.

Τα παιδιά παρελήφθησαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μόνο το ένα έχει σπάσει το δεξί του πόδι, ενώ όλα υποβάλλονται σε εξετάσεις

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τα παιδιά να προσπαθούν να αποφύγουν το αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα κατά πάνω τους, έτρεξαν να το αποφύγουν, γλίστρησαν και έπεσαν και το αυτοκίνητο τούς παρέσυρε.

Καταγγελίες κατοίκων για σχεδόν καθημερινά τροχαία στο σημείο 

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, σχεδόν κάθε ημέρα στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, καθώς όπως, λένε δεν υπάρχει καλή ορατότητα.

Όπως δηλώνουν, παρόλο που επί της οδού Λέσβου υπάρχει stop που σημαίνει ότι προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται επί της Κ. Παλαιολόγου, ωστόσο τα αυτοκίνητα δεν έχουν καλή ορατότητα όταν βγαίνουν προς την Παλαιολόγου με αποτέλεσμα συχνά τροχαία. Οι κάτοικοι μάλιστα έχουν τοποθετήσει και λάστιχα σε κολόνα της ΔΕΗ, για να μειώνουν τις συνέπειες πιθανής πρόσκρουσης. Ζητούν να απομακρυνθούν οι κάδοι σκουπιδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και να τοποθετηθούν φανάρια, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα.

Μια επαγγελματίας της περιοχής εξέφρασε τη μεγάλη ανησυχία του, τονίζοντας ότι το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και πως συχνά σημειώνονται αντίστοιχα ατυχήματα. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο δεδομένου ότι στο σημείο υπάρχουν 3 παιδικοί σταθμοί και κυκλοφορούν πολλά παιδιά μαζί με τους γονείς τους εκεί.

Σύμφωνα με την επιχειρηματία, πρέπει να μπει φανάρι στο σημείο προκειμένου να περιοριστούν τα ατυχήματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις