Breaking news

elliniko_metoo
A

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε στον χώρο του θεάματος, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην τελευταία συνέλευση του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών), με την αναλυτική περιγραφή του θύματος, για τα όσα βίωσε πριν δύο δεκαετίες

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του διαγράφηκε από το ΣΕΗ, με την υπόθεση να κρίνεται παραγεγγραμμένη  μια και χρονικά έχουν παρέλθει 19 χρόνια. Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει 30 χρόνια παρουσίας, στο υποκριτικό στερέωμα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα μέρος της καταγγελίας της ηθοποιού ακούστηκε και στην τηλεόραση στην εκπομπή Πρωινό, με την δήλωση της να έχει ως εξής: 

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσης μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήrε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει».

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Σπύρος Μπιμπίλας, επιβεβαίωσε την εγκυρότητα της καταγγελίας και γνωστοποίησε την οριστική διαγραφή του θύτη από το Σωματείο Ηθοποιών. Η δήλωση του είχε ως εξής:

«Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δεν θα το έλεγα αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη» δήλωσε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις