Breaking news

sismanogleio
A

Τέσσερα άτομα, που φορούσαν ιατρικές στολές και μάσκες, ήταν οι δράστες που ανατίναξαν, τα ξημερώματα, το μηχάνημα ΑΤΜ, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι δράστες, λίγο πριν από τις 4:30, πήγαν στο Σισμανόγλειο και αφού ακινητοποίησαν τη φύλακα, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ. Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη, που κατέστρεψε ολοσχερώς το μηχάνημα, ενώ τα τέσσερα άτομα, για άγνωστο λόγο έως τώρα, δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η έκρηξη στην είσοδο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η πόρτα του νοσοκομείου και τζαμαρίες. Παράλληλα προκλήθηκαν και πολλές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο, ενώ από το οστικό κύμα έπεσαν μέχρι και ψευδοροφές.

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί το νοσοκομείο ενώ βρίσκονται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν αν υπάρχει σχετικός μηχανισμός, αφού δεν έχει εντοπιστεί ακόμη κάτι τέτοιο, διαφορετικά να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο που σημειώθηκε αυτή η έκρηξη.

Πιο συγκεκριμένα διερευνάται αν οι δράστες έχουν χρησιμοποιήσει οι δράστες κάποιο αέριο για να προκαλέσουν την έκρηξη και γι’ αυτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη μηχανισμός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δράστες κατά τη διαφυγή τους ακινητοποίησαν και απείλησαν τον υπάλληλο ασφαλείας του νοσοκομείου προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν. 

Εικόνες από το Σισμανόγλειο

sismanogleio2
sismanogleio
 
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις