Breaking news

Κυριάκος Μητσοτάκης
A

Ανατροπή στις κυβερνητικές δηλώσεις για την εφαρμογή του μέτρου των rapid test και στους εμβολιασμένους φέρνει η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τελικά δεν έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών για την διενέργεια rapid test την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους εμβολιασμένους που θα επισκέπτονταν κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης και αποφάσισε την πραγματοποίηση δύο δωρεάν self test.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Newsbomb.gr τα self test θα είναι δωρεάν, και θα δοθεί ένα πριν και ένα μετά την Πρωτοχρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες, οι εισηγήσεις των ειδικών θέλαν και τους εμβολιασμένους πολίτες να πρέπει να επιδεικνύουν rapid test στην περίπτωση που επιλέξουν να διασκεδάσουν σε κάποιο μαγαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Όπως φαίνεται, στο υπουργικό συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη, ο πρωθυπουργός, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, επισήμανε ότι η κατάσταση με τη μετάλλαξη «Όμικρον» δημιουργεί νέα δεδομένα και είναι σημαντικό να υπάρξει αυξημένο testing την περίοδο των εορτών καθώς και αυστηροί έλεγχοι.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως «οι καλύτερες γιορτές είναι οι ασφαλείς γιορτές» και πως δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να εφαρμόσουμε νέα μέτρα αλλά να τηρήσουμε πιστά τα ισχύοντα.

Παράλληλα, εξήρε τη σημασία του να γίνουν πολλά self test από όλους την περίοδο των εορτών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις