Breaking news

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
A

Σε τραγωδία μετατράπηκε η βόλτα με αυτοκίνητο μιας παρέας νεαρών στα Χανιά καθώς δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα και άλλα δύο δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Τα θύματα του τροχαίου είναι ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονο αγόρι ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά τρία άτομα, με τα δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός  να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκαν η σορός του 23χρονου, η 15χρονη που έφερε βαρύτατα τραύματα, η 23χρονη Ελληνίδα με εξίσου σοβαρά τραύματα, ο 17χρονος Έλληνας ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων η 15χρονη δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις