Breaking news

xhristougenna
A

Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά ιδιαίτερης φροντίδας διοργανώνει η κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Γ' Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Παιδική Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Ε. Μαντουλίδη», ευχές από τα παιδιά του Προγράμματος «Παιδιατρική Κατ΄ οίκον Νοσηλεία», τιμητικές βραβεύσεις υποστηρικτών, προβολή εορταστικού video καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Χορωδία των Γιατρών του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρύτανης του ΑΠΘ Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ Θεόδωρος Δαρδαβέσης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, η πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων «Ε. Μαντουλίδη» Αικατερίνη Μαντουλίδου και η εκπρόσωπος γονέων υποστηριζόμενων παιδιών του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ΄ οίκον Νοσηλεία» Νίκη Τσιαφίδου.

Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης των εισερχομένων στην αίθουσα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας zoom στον σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/j/92148662389?pwd=d0o0elJBeGxJRHc0T016SFpyUXNwUT09

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις