Breaking news

car
A

Κλειστή θα είναι για τους επόμενους δύο μήνες η μία λωρίδα επί της οδού Σταδίου στην Αθήνα, λόγω του ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έργα κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης λυμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης εκτείνονται στην οδό Σταδίου και μεταξύ των οδών Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου, πλατείας Κοραή και Εδουάρδου Λω.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αθηναίων, τα έργα «υλοποιούνται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κατά την εκτέλεσή τους, τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή όχληση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οδός Σταδίου είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας και πολύ συχνά οι οδηγοί πρέπει να οπλίζονται με υπομονή προκειμένου να τον διασχίσουν, λόγω της κίνησης που επικρατεί στο κέντρο.

Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης εκτελείται μετά από έγκριση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας επί της Σταδίου, της αντίστοιχης έκδοσης άδειας τομής από την Περιφέρεια Αττικής και τη θεώρησή της από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. 

Στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ενώ τα έργα εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. 

σταδιου
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις