Breaking news

βιασμοί
A

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με περιστατικά βίας κατά ενήλικων γυναικών ή ανήλικων κοριτσιών το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μητέρα 17χρονης μαθήτριας από την Έδεσσα, τα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδί της δέχθηκε επίθεση από έναν 33χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της στην Αστυνομία, ο 33χρονος πλησίασε την κόρη της και στη συνέχεια την απείλησε φραστικά. Έπειτα τη χτύπησε στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα χέρια.

Η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ η μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για σωματική βλάβη.

Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής, αυτή τη φορά, βίας συνέβη στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδούπολης, από την οποία μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μια 18χρονη που είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, κατά την διάρκεια πρωτοφανούς ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, τον κουνιάδο της και τη μητέρα των δυο αδελφών!

Η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς για τα αίτια που προκάλεσαν την βάναυση κακοποίησή της, καθώς έπρεπε να περάσει από μια σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη. Έτσι, η προανάκριση παραμένει ανοιχτή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις